Kridthøj Huse

Bygherre

Saralyst Ejendomsudvikling A/S

Beliggenhed

Højbjerg

År

2019

Størrelse

791 m²

I dejlige Højbjerg opføres boligbebyggelsen Kridthøj Huse. Her har du mulighed for både, at være nær ved byens puls såvel naturoplevelser i skov og ved strand.

Med kun 7 minutters kørsel til den midtjyske motorvej E45 og 9 minutter til Aarhus midtby, er der desuden gode betingelser for hurtigt at nå ind / ud af byen og fra arbejdsplads til bopæl.

Højbjerg har flere gode skoler, SFO, institutioner, og stisystemer der leder til Lyseng Idrætscenter som gør det muligt for bløde trafikanter at færdes sikkert og trygt. I Højbjerg er der gode indkøbsmuligheder, og blot 4 km herfra ved Ringvej Syd er Mega Syd med flere varehuse beliggende, bl.a. Kvickly, Bauhaus, Elgiganten, Baby Sam, Jysk Sengetøjslager, Sport 24 Outlet og meget andet.

Bebyggelsen består af 6 boliger og er opført som rækkevillaer orienteret mod middags og eftermiddagssolen. Foran boligerne er anlagt terrasse og have og helt ud mod vejen er der anlagt depotrum og vognly.

Fra den sydvendte balkon på 1. salen er der mulighed for at nyde den gryende morgensol såvel som aftenens sidste lys.

Nord for bebyggelsen er anlagt et mindre opholdsareal ud for hver bolig med mulighed for henstilling af barnevogne m.v. Boligerne er opført i en stilren arkitektur i gedigne materialer, der kun kræver et absolut minimum af vedligehold.

En enkel og klassisk indretning uden spildsplads, gør at boligerne egner sig til både familier med eller uden hjemmeboende børn.

Projektet er solgt via Lokalbolig Højbjerg ApS